Ekran dotykowy samsung galaxy grand prime

GASTRO POS jest programem, który umożliwia na błyskawiczną i intuicyjną sprzedaż, przygotowaną w kilku ruchach poprzez ekran dotykowy. Jak dużo modny system na zbytu gastronomicznym zajmuje się dużym uznaniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa uczestniczy w praktyce kelnerom oraz tymże jednym ułatwia szkolenie nowych ludzi.

http://it.healthymode.eu/african-mango-il-miglior-supporto-per-la-tua-perdita-di-peso/African Mango il miglior supporto per la tua perdita di peso

Dzięki bardzo przyjemnej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje bogatych oraz czasochłonnych szkoleń, oraz niezwykle ciężka metoda użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, wymieszana z dużą gamą funkcji, bardzo dobra sprawdzi się w nie chociaż w średnim, pojedynczym lokalu, a ponadto w budów gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo dużo pracom oraz modułom GASTRO POS stanowi niezwykle elastycznym systemem, jaki weźmiemy na zbycie. W współzależności od profilu lokalu, czy stanowi ostatnie bar, pub, i nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, które będą najwłaściwsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się naszych pracowników do programu poprzez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca lub za pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring również jego czasu rzeczy jak i zysku jaki generuje. W współzależności od miejsca, można jeszcze ustalić widok opcji tak, by był on dopasowany do uprawnień danej osoby, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż i wystawianie faktur, właściciel ma wstęp do wszystkich opcji. GASTRO POS pozwala zminimalizować straty lokalu i zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia również obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do jednych potrzeb; kontrola rachunków i zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w wszystkim momencie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; zgodność z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; zgodność z organizmami hotelowymi i urządzeniami do ćwiczeń specjalnych.